Antivirus Test

antivirus test

Välkommen till antiviruskollen.se och våra antivirus test & recensioner – en webbplats för dig som är intresserad av säkerthet online och på dina enheter som t.ex. PC, Mac, mobiltelefoner och surfplattor. Vilka program är bra, prisvärda eller kanske helt värdelösa? Räcker det med en gratisvariant eller ska du ha det största dyraste som finns på marknaden? Detta är frågor som vi ska försöka hjälpa dig att svara på.

Vi kommer att skriva artiklar om vad som är aktuellt hela tiden, vad du kan göra för att skydda dig och dina barn på internet, vad ska man installera och vad ska man inte installera. Brandvägg? VPN? Allt kommer du att kunna läsa om hos oss. Vi kommer också försöka få företagen bakom produkterna att svara på olika frågor om t.ex. säkerhet.

 

Antivirus Test av Gratisversionerna

Ska du äverhuvud taget installera en gratisversion av ett antivirusprogram? Räcker det kanske eller bör man satsa på en premiumvariant med lite mer innehåll? Gratisversionerna brukar t.ex. inte täcka alls så mycket som premiumvarianten, det är mycket som saknas, men vad är det då som skiljer dem åt? Detta och mycket mer kommer du att kunna läsa i våra antivirus test under sidorna för de olika programmen.

Vad vill du veta när det kommer till din säkerhet bakom datorer, surfplattor och telefoner? Vad är det som gör att du kan undvika hackers, malware, phishing, ID-kapning och så vidare? Vi tar gärna emot frågor som du kan ha angående säkerhet och annat, det är detta vi vill hjälpa er alla där ute med. Om du vill ställa en fråga om detta ämne så gör du det enklast via vårt kontaktformulär på denna sidan.

Vi tycker det är viktigt att folk får veta vad som gäller angående ämnet och vårt endamål med denna sida är att hjälpa er att göra rätt beslut. Vi hoppas verkligen att ni uppskattar vad vi gör, och är fallet inte så, hör gärna av er om hur vi kan förbättra oss! För en mer generell beskrivning av säkerhet online så kan du läsa mycket på wikipedia. Mer här kommer det vara mer uppdaterad fakta.